Hvem er Kondit&Dat
Jeg hedder Kirsten Thur og er indehaver af Kondit&dat, efter finalen i den Store Bagedyst 2017 valgte jeg at uddanne mig til konditor, chocolatier og ismester. Jeg har en stor passion for mit håndværk og elsker at dygtiggøre mig indenfor mit fag og løfte barren for hvad man kan lave af kager, chokolade is. mm. Jeg ønsker at sætte mit præg på det danske konditorlandskab, ved at engagere og berige unge bage entusiaster med alt den viden jeg har skrabet sammen, så de også kan få modet til at følge drømmen om at blive konditor. Fra 2019-22 blev jeg en del af det danske konditorlandshold som også til hverdag bidrager til nye kreative måder at løse kageproblematikker på. Foruden, kagebord, undervisning, bestillinger og kagebussen er jeg opskriftsudvikler for Odense Marcipan Profesionelle, som skal skabe inspiration for nyt bagværk i storkøkkener.
Ved hjælp af LAG SØM har det været muligt at bygge et smukt konditor køkken i Vejstrup hvor alle kurser og kreationer bliver fremstillet.
Læs mere:
LAG SØM http://www.lag-soem.dk/
Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling i Landdistrikterne (ELFUL)
https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da
Sofie Lund Hansen er ansat som Konditor.
Hun har den helt rigtige hjerne og rette hjerte til Kondit&Dat Som tidlige indehaver af Soffi’s Kageri, har Sofie både erfaringen og kompetencerne til at nå fra ide til resultat. Sofie’s spidskompetencer er bl.a. modellering af blomster og figurer, samt kager i flere etager. Smag og konsistens er utrolig vigtigt for Sofie, da en kage ikke bare skal se flot ud, den skal også smage fantastisk!
Bestiller I en kage hos Kondit&Dat er i med garanti i gode hænder. Vi er 2 kreative kvinder med styr på smag og design, så dit søde og kreative ønske opfyldes.