
Hvem er Kondit&Dat
Kirsten Thur er indehaver af Kondit&dat, sammen med konditor Sofie Hansen og Elev Lærke Trøjborg skaber de et festligt og kreativt konditori hvor de laver de smukke og smagfulde kager til jeres begivenhed.
Kirsten har efter finalen i den Store Bagedyst 2017 uddannet sig til konditor, chocolatier og ismester. Sofie er tidligere indehaver af Soffi’s Kageri, og har derfor både erfaringen og kompetencerne til at nå fra ide til resultat. Lærke er en dele elev mellem Resumé og kondit&dat, vi tror på at vi klæder hende på med de bedste kompetencer ved at lærer lidt fra både dessert faget og bryllupskagerne.
Vi har passion for håndværket og elsker at dygtiggøre os indenfor konditorfaget, at løfte barren for hvad man kan lave af kager, chokolade, is. mm. Vi ønsker at sætte vores præg på det danske konditorlandskab.
Kirsten var Fra 2019-22 en del af det danske konditorlandshold som også til hverdag bidrager til nye kreative måder at løse kageproblematikker på.
Sofie’s spidskompetencer er bl.a. modellering af blomster og figurer, samt kager i flere etager. Smag og konsistens er utrolig vigtigt for Sofie, da en kage ikke bare skal se flot ud, den skal også smage fantastisk!
Bestiller I en kage hos Kondit&Dat er i med garanti i gode hænder. Vi er 3 kreative kvinder med styr på smag og design, så dit søde og kreative ønske opfyldes.
Foruden de 3 konditorer så er der selvfølgelig også vores frivillige, de skønne damer hjælper med kagelevering, kagebord, god stemning og vi kan ikke være foruden dem.

Ved hjælp af LAG SØM har det været muligt at bygge et smukt konditor køkken i Vejstrup hvor alle kurser og kreationer bliver fremstillet.
Læs mere:
LAG SØM http://www.lag-soem.dk/
Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling i Landdistrikterne (ELFUL)
https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da