Arrangementer med Kondit&Dat

Kagebord

Kondit&Dats Kagebord

Så er den gal igen, der er lagt op til et brag af en eftermiddag i Kondit&Dats tegn. Kl 14:00 bydes du velkommen til et overdådigt kagebord med garanti for ingredienser som SUKKER og ja alt det der nu får kagerne til at smage himmelsk. Skåret ud i pap må du altså spise lige det kage du har lyst til.

Så alle kan være med er der altid 6 alt kager og 6 kager der er både gluten og laktosefri, ja du læste rigtigt. Det er godt blandet hvilken type kager så jeg lover alle går glade og tilfredse derfra.

Billetten er ikke inkl drikkevare.

Arrangementet vil finde sted i Vejstrup Forsamlingshus, som vil stå for salg af det læskende tilbehør, da arrangementet er et stolt sammenarbejde.

(Obs børn under 4 år er gratis, HUSK dog stadig at købe en billet til 0kr så jeg kender antallet)

LYT & LAGKAGE:

Den 1 december er kagebordet lidt en anden, der er nemlig lagt op til jule swing musik af bigband 17:48 samt kage! Kagebordet vil bestå af 6 flotte dessertlagkager som man kan spise sig mæt i. Man kan jo altid tage en svingom hvis man har brug for plads til mere kage. 
Forsamlingshuset sørger for salg af drikkelse da dette ikke er med i billetten.

Praktisk info

Datoer:

– 9 juni 

– 1 september

– 15 september BORNHOLM

– 1 december (LYT & LAGKAGE) 

Pris: 149kr voksen, barn (4-10år) 99kr

Børn under 4år gratis
Sted: Vejstrup forsamlingshus
Tid: 14:00-16:00

Kagebord

Dit eget Kagebord og Musik

Dit helt eget musik og kagebord!!!
Vil du også have en anderledes fest så har du muligheden her!  Kondit&Dat  tilbyder nemlig også hjemmelevering! Vi laver lige det kagebord du ønsker til dit antal gæster, vi sørger for selve kagebordet (udskæring af kager, dug til bordet, kagefade mm) samt lækre toner af jazz og danske kendinge fra Conny Thur til at klæde vores kagemætte maver. 

For flere spørgsmål kontakt mig gerne via link forneden eller ring.