Arrangementer med Kondit&Dat

Kagebord

Kondit&Dats Kagebord

Så er den gal igen, der er lagt op til et brag af en eftermiddag i Kondit&Dats tegn. Kl 14:00 bydes du velkommen til et overdådigt kagebord med garanti for ingredienser som SUKKER og ja alt det der nu får kagerne til at smage himmelsk. Skåret ud i pap må du altså spise lige det kage du har lyst til.

Arrangementet vil finde sted i Vejstrup Forsamlingshus, som vil stå for salg af det læskende tilbehør, da arrangementet er et stolt sammenarbejde.

OBS!!!! Grundet Ombygning af forsamlingshuset vil efterårets Kagebord finde sted ved Svendborg golf club. Her har Jane (køkken chefen) været så sød at lukke dørene op så kagebordet kan fortsætte. Det er jo ikke tosset med den smukke udsigt ud til de grønne arealer.

(Obs børn under 4 år er gratis, HUSK dog stadig at købe en billet til 0kr så jeg kender antallet)

Praktisk info

Datoer:

– 3 December

– 7 April 2024

– 9 juni 2024

Pris: 149kr voksen, barn (4-10år) 99kr

Børn under 4år gratis
Sted: Vejstrup forsamlingshus
Tid: 14:00-16:00

Kagebord

Dit eget Kagebord og Musik

Dit helt eget musik og kagebord!!!
Vil du også have en anderledes fest så har du muligheden her!  Kondit&Dat  tilbyder nemlig også hjemmelevering! Vi laver lige det kagebord du ønsker til dit antal gæster, vi sørger for selve kagebordet (udskæring af kager, dug til bordet, kagefade mm) samt lækre toner af jazz og danske kendinge fra Conny Thur til at klæde vores kagemætte maver. 

For flere spørgsmål kontakt mig gerne via link forneden eller ring.