Blå chokolade

Konditorskole 8-16 år

Fra d 7 Februar er det muligt at sende dit bageglade barn i konditorskole. Her går vi i dybden med råvarer kendskab, hygiejne, kreativitet, tips og trix samt meget andet. Der vil være garanti for godstemning, glade unger og masser af smagsprøver. Eleverne kommer igennem en bred vifte af konditor håndværk hvor de lærer at koge en creme, bage de lækreste svampede chokolade kage og gulerodskager, pynte teknikker, støbe mousser, Marcipan pynt, dyppe konfekt og meget andet. De vil ikke få noget med hjem alle 14 gange, da eleverne arbejder i forskellige processor, dog vil der med garanti være 6-7 forskelligt bagværk som vil nå hjem til køkkenbordet.

Dato start tirsdag d. 7 Februar til 23 Maj

Hold 1 8-11år Tid: kl 16:30 til kl 18:00

Hold 2 12-16år Tid: kl 18:30 til kl 20:00

I alt 14 gange (ferie og helligdage er der taget hensyn til)

Pris: 2350kr

Prisen er inklusiv alle de produkter eleverne får bagt og kan tage med hjem. 

Børnene skal selv medbringe forklæde, samt en mappe til deres opskrifter.

Tak til Meny Hesselager for at sponsorer en del af bageskolen.