Kage med pynt overtrukket med marcipan

Konditorskole 10-15 år

Det er nu muligt at sende dit bageglade barn i konditorskole. Her går vi i dybden med råvarer kendskab, hygiejne, kreativitet, tips og trix samt meget andet. Der vil være garanti for godstemning, glade unger og masser af smagsprøver. Eleverne kommer igennem en bred vifte af konditor håndværk hvor de lærer at koge en creme, bage de lækreste svampede chokolade kage og gulerodskager, pynte teknikker, støbe mousser, Marcipan pynt, dyppe konfekt og meget andet. De vil ikke få noget med hjem alle 14 gange, da eleverne arbejder i forskellige processor, dog vil der med garanti være 6-7 forskelligt bagværk som vil nå hjem til køkkenbordet.

Dato start tirsdag d. 6 Februar til 30 april

Hold 1 10-12år Tid: kl 15:25 til kl 16:55

Hold 2 13-15år Tid: kl 17:15 til kl 18:45

I alt 12 gange (ferie og helligdage er der taget hensyn til)

Pris: 2000kr

Sted: Kondit&Dat Industrikøkken Landevejen 70

Prisen er inklusiv alle de produkter eleverne får bagt og kan tage med hjem. 

Børnene skal selv medbringe forklæde, samt en mappe til deres opskrifter.

Tak til Meny Hesselager for at sponsorer en del af bageskolen.