Kursus ud af huset på Fyn

Kan du samle minimum 6 personer kommer jeg også gerne til dig og holder lige netop dit drømme kursus, om det er til polterabend, personale aften, eller familie fest så finder vi ud af hvordan jeg kan opfylde jeres ønske om et kage kursus.

Kurser ud af huset uden for Fyn

Kan du samle minimum 12 personer kommer jeg gerne til dig lige meget om du er på Bornholm, Lolland eller på Skagen. Jeg pakker bilen med alt hvad der skal bruges til lige netop dit drømmekursus.

Påskeæg med mønster

Macarons kursus

 

Så er det tid til at mestre de små banditter. Vil du også lærer hvordan man får de fine fødder og den helt rigtige konsistens på den lille kage så tænker jeg du skal med på dette kursus.

Der vil være en god portion teori og naturligvis opskrifter så du er godt rustet når du skal hjem og prøve dine nye skills af.

Der vil være fremstillet 3 slags fyld på forhånd, da fokus her er på selve macarons.

hver kursist laver ca. 20 macarons alt efter hvor store eller små du vælger den skal være. 

Medbring pen og papir, forklæde, og gerne din egen røremaskine hvis muligt. så kan du nemlig ikke give røremaskinen skylden når du kommer hjem og det ikke virker (tihi). 

Lyder det som den helt rigitge, knald hamrende sjove, hyggelige, lege dag så meld dig til via Link.

Praktisk info: kursus varighed ca. 2 timer, 18:00 til 20:00. Sted Hos konditogdat

Pris 450kr

 

Chokolade Masterclass

Dette kursus er for dig der kommer langvejs fra og gerne vil have det hele på engang.

Timerne bliver fyldt med hygge, inspiration og læring. Vi går i dybden med chokolade temperering, hvad er hemmeligheden bag den helt blanke chokolade. Vi arbejder med kakaosmør, temperering af det, hvordan det virker og hvad er det. Vi snakker om de blanke farverige metoder og dekorationsteknikker vha kakaosmør. Til sidst laver vi fyld og snakker om holdbarhed, krystalisering mm. her laver vi ganach, karamel, gelé og egen praliné. 

Hver kursist laver 2 bakker fyldt chokolade.(ca 60styk)

Medbring pen, papir og en beholder til at få chokoladerne med hjem.

Der vil være lette forfriskninger i løbet af dagen (frokost hvis nødvendigt medbringes selv)

Lyder det som den helt rigitge, knald hamrende sjove, hyggelige, lege dag så meld dig til via Link.

Praktisk info: kursus varighed 5 timer, 9:30 til 14:30. Sted kondit&dat landevejen 70. Pris 1300kr
Obs hvis der 2 uger før kurset afholdes ikke er nok tilmeldt (min. 5) forbeholdes retten til at aflyse.
Flødeboller

Flødeboller

På flødebollekurset laver vi alt fra bunden og snakker om de bunde man kan lave, samt form og farve på flødebollen. Vi går i dybden med hvordan man får mest mulig smag i flødebollen og hvordan skummet skal se ud for at få nogle flotte ens flødeboller. I bliver også bekendt med tørre tid, dyppe teknikker og temperering af chokolade. 

Til sidst bliver der tid til at smage på jeres kreationer, og I kan tage de resterende med hjem, velbekomme.

 Praktisk info: Tidspunkt 18:00 til 20:15, sted kondit&dat landevejen 70

Du får ca 12-15 flødeboller med hjem. 

Pris 425kr pr person

OBS hvis der 2 uger før kurset afholdes ikke er nok tilmeldt (min. 5) forbeholdes retten til at aflyse.

 

Glaze pink lilla

Konditorskole 10-15år

Det er nu muligt at sende dit bageglade barn i konditorskole. Her går vi i dybden med råvarer kendskab, hygiejne, kreativitet, tips og trix samt meget andet. Der vil være garanti for godstemning, glade unger og masser af smagsprøver.
OBS pladserne ryger hurtigt da der kun er 8 på hvert hold. Eleverne arbejder sammen 2 og 2, men får selvfølgelig hver deres kage med hjem.

Tid 9:30-14:30 (husk Madpakke)

6 Oktober: Her Laver vi en lækker dessert kage til ca 6-8 personer som skal pyntes med glaze og macarons. Til selve kagen skal man lave en lækkert bund, en praliné, et frugt indlæg og en mousse der smelter på tungen. 
vi bruger dejlig meget tid på finish og finurlighed.

3 November: Her Laver vi Petit four, vi laver 3 forskellige slags som kunne være et perfekt bud til jule eller nytårsdesserten. der vil værer en del med konsistenser, kransekage, chokolade temperering og naturlighvis finish og finurlighed.

Pris: 600kr

Sted: Kondit&Dat Industrikøkken Landevejen 70

Prisen er inklusiv alle de produkter eleverne får bagt og kan tage med hjem.