Kursus ud af huset på Fyn

Kan du samle minimum 6 personer kommer jeg også gerne til dig og holder lige netop dit drømme kursus, om det er til polterabend, personale aften, eller familie fest så finder vi ud af hvordan jeg kan opfylde jeres ønske om et kage kursus.

Kurser ud af huset uden for Fyn

Kan du samle minimum 12 personer kommer jeg gerne til dig lige meget om du er på Bornholm, Lolland eller på Skagen. Jeg pakker bilen med alt hvad der skal bruges til lige netop dit drømmekursus.

Påskeæg med mønster

Macarons kursus

 

Så er det tid til at mestre de små banditter. Vil du også lærer hvordan man får de fine fødder og den helt rigtige konsistens på den lille kage så tænker jeg du skal med på dette kursus.

Der vil være en god portion teori og naturligvis opskrifter så du er godt rustet når du skal hjem og prøve dine nye skills af.

Der vil være fremstillet 3 slags fyld på forhånd, da fokus her er på selve macarons.

hver kursist laver ca. 20 macarons alt efter hvor store eller små du vælger den skal være. 

Medbring pen og papir, forklæde, og gerne din egen røremaskine hvis muligt. så kan du nemlig ikke give røremaskinen skylden når du kommer hjem og det ikke virker (tihi). 

Lyder det som den helt rigitge, knald hamrende sjove, hyggelige, lege dag så meld dig til via Link.

Praktisk info: kursus varighed ca. 2 timer, 18:00 til 20:00. Sted Hos konditogdat

Pris 450kr

 

Påskeæg med mønster

”Påskeæg kursus”

 

Så er det snart påske og på Påskeæg kurset får du mulighed for at lave dit helt eget påskeæg, designet med flotte kakaosmørfarver så det står og skinner smukt gennem hele påsken.

Kurset er til dig der elsker at lege med chokolade. Timerne bliver fyldt med hygge, inspiration og læring. Vi går i dybden med chokolade temperering, hvad er hemmeligheden bag den helt blanke chokolade. Vi laver Marcipan påske æg og dypper i chokolade og dekorerer. Vi arbejder med kakaosmør, temperering af det, hvordan det virker og hvad er det. Vi snakker om de blanke farverige metoder og dekorationsteknikker vha kakaosmør.

hver kursist laver 1 stort påskeæg og 10 stk marcipan æg. 

Medbring pen og papir, forklæde, og en beholder til at få chokoladerne med hjem.

Lyder det som den helt rigitge, knald hamrende sjove, hyggelige, lege dag så meld dig til via Link.

Praktisk info: kursus varighed 3 timer, 18:00 til 21:00. Sted kondit&dat landevejen 70

Pris 650kr

 

Chokolade Masterclass

Dette kursus er for dig der kommer langvejs fra og gerne vil have det hele på engang.

Timerne bliver fyldt med hygge, inspiration og læring. Vi går i dybden med chokolade temperering, hvad er hemmeligheden bag den helt blanke chokolade. Vi arbejder med kakaosmør, temperering af det, hvordan det virker og hvad er det. Vi snakker om de blanke farverige metoder og dekorationsteknikker vha kakaosmør. Til sidst laver vi fyld og snakker om holdbarhed, krystalisering mm. her laver vi ganach, karamel, gelé og egen praliné. 

Hver kursist laver 2 bakker fyldt chokolade.(ca 60styk)

Medbring pen, papir og en beholder til at få chokoladerne med hjem.

Der vil være lette forfriskninger i løbet af dagen (frokost hvis nødvendigt medbringes selv)

Lyder det som den helt rigitge, knald hamrende sjove, hyggelige, lege dag så meld dig til via Link.

Praktisk info: kursus varighed 5 timer, 9:30 til 14:30. Sted kondit&dat landevejen 70. Pris 1100kr
Obs hvis der 2 uger før kurset afholdes ikke er nok tilmeldt (min. 5) forbeholdes retten til at aflyse.
Flødeboller

Flødeboller

På flødebollekurset laver vi alt fra bunden og snakker om de bunde man kan lave, samt form og farve på flødebollen. Vi går i dybden med hvordan man får mest mulig smag i flødebollen og hvordan skummet skal se ud for at få nogle flotte ens flødeboller. I bliver også bekendt med tørre tid, dyppe teknikker og tempering af chokolade (obs. på dette kursus vil chokoladen være tempereret, vi snakker om temperering men chokoladen vil være klar til dyp når tiden er inde).

Til sidst bliver der tid til at smage på jeres kreationer, og I kan tage de resterende med hjem, velbekomme.

 Praktisk info: Tidspunkt 18:00 til 20:15, sted kondit&dat landevejen 70

Du får ca 12 flødeboller med hjem. Medbring pen og papir og en beholder til at få Flødebollerne med hjem.

Pris 375kr pr person

OBS hvis der 2 uger før kurset afholdes ikke er nok tilmeldt (min. 5) forbeholdes retten til at aflyse.

 

Kage med ribs

Kage

Kagekurserne er tilpasset så de, både er for dig med lidt, eller meget bage erfaring. Vi laver klassikere, kransekage, flødekager eller den kage du har set på youtube, og som du ønsker at prøve kræfter med.

Kurset ligger vægt på at, lærer at finde balancen i konsistens, smøre en kage fint op, give din kage det twist den manglede, samt gå i dybden med smagskombinationer og teori.

Pris fra 350kr pr person

Støb og Overtræk Din kage

Har du gået og tænkt “hvordan får man så flot en overtrukket kage uden sprækker og folder”, så er dette kursus det helt rigtige for dig. På kurset laver vi sammen en kanon lækker kage som du senere skal overtrække. Du lærer at lave din helt egen overtræksmarcipan, vigtigheden i konsistensen på den, samt sprøjteteknikker til atpyntning samt nip kanter. Vi snakker om smag og konsistens på kager samt hemmeligheden bag det helt perfekte overtræk.

Praktisk info: Tid 10:00-16:00, Sted kondit&dat landevejen 70. Der vil være en god sandwich til frokost samt snaks i løbet af dagen. Du får en overtrukket kage med hjem på 20Ø. Pris 1200kr

lyder det som en dag for dig så meld dig til via link.

hjemme hos

”Hjemme hos”

Kan du samle minimum 6 personer, kommer jeg også gerne til dig og holder lige netop dit drømmekursus. Jeg pakker bilen med alt hvad der skal bruges og køre til dig, også selvom det er uden for Fyns grænser. Om det er polterabend, personaleaften, eller familiefest så finder vi ud af hvordan jeg kan opfylde jeres ønske om et kagekursus.

Alle kurser som står beskrevet foroven kan bestilles til ”hjemme hos”